25. juni 2019
  |  Logg inn
Rekordmange på Intro Ferieklubb i Skogn
Rekordmange på Intro Ferieklubb i Skogn
Dagene 24. - 26. juni gikk tidenes Intro Ferieklubb av stabelen på Laberget leirsted. Det var rekordoppslutning med 90 barn og 30 ledere.

Hver dag startet med en felles samling med fast program, etterfulgt av en bolk med felles undervisning. Utgangspunktet for all undervisningen var viktige historier og temaer fra Bibelen med Kristuskransen som pedagogisk hjelpemiddel.

Etter en pause med lunsj og fritid, fortsatte dagen med ulike aktiviteter. Her var barna med på; energikamp, ATV-kjøring, zip - line og aktivitetsløype på Solhaug, vannaktiviteter med kanopadling, bading og tube-kjøring på Laberget. Flere barn fikk også prøve å ri. Minigolf og hoppeslott ble også flittig brukt alle dagene.

Siste dagen, fredag, ble avsluttet med felles samling hvor vi fikk se bilder fra ferieklubben. Deretter var det pizzaboller buffet! Med mange foreldre og familie tilstede ble dette en flott avslutning på årets ferieklubb.

Med åpen ferieklubb fra kl. 07.30 til 16.30 ble dette tre givende, intense og inspirerende dager for både små og store.

Været var riktignok ikke like strålende hele tiden, men med mange barneøyne som strålte ble dette uansett en strålende ferieklubb!

Arrangører var Den norske kirke, Søndagsskolen i Trøndelag og Laberget leirsted. I tillegg til dette opplegget for 1. - 4. klassingene i Skogn, arrangeres det Intro Ferieklubb i Verdal.
 
Tusen takk til alle barn og voksne som bidro til en super Intro Ferieklubb 2015!

Neste Intro Ferieklubb er 22. – 24. juni 2016!!