23. august 2017
Vi søker sangere til Messias!

Har du lyst til å være med og synge Händels Messias 22. og 23. april 2017?

Vi søker prosjektsangere til å være med på fremføring av Händels Messias. Vi søker sangere fra alle stemmegrupper: sopran, alt, tenor og bass.

Vi ønsker å få til et prosjektkor på opptil 50 sangere. Med base i Levanger kantori har vi ca 25 sangere og søker 25 sangere til. Vi søker særlig etter korsangere som har sunget Messias før, eller har en drøm om å synge Messias og som er motivert til å øve inn andre og tredje del av verket.

Dirigent og musikalsk leder er Erling Neergård. Han vil lede korøvelsene som vil foregå torsdager 19:00-22:00 i Levanger kirke. Vi starter øvelsene 5. januar, og siste frist for å bli med i koret er 26. januar. Det blir også noen øvelser på enkelte søndager og en øvingshelg 1.-2. april.

Maija Skille vil være med som sangpedagog for koret i deler av prosjektet.

Solister på fremføringen er Runa Hestad Jenssen (sopran), Maria Stattin (alt), Ola Marius Ryan (tenor) og Sverre Johan Aal (bass). Det blir et prosjektorkester basert på Nord-Trøndelag kammerorkester, med innleide profesjonelle blåsere. Det blir fullt orkester med pauker og orgel.

Det er en engangskontingent på 350,- kr for å være med i prosjektkoret. Det dekker noter og utgifter med øvelsene.

Siste frist for å melde seg på er 26. januar. Fyll ut skjemaet her.

For mer informasjon eller påmelding, ta kontakt med Erling Neergård (tlf:  98 24 53 15, epost: erling.neergard@sikirken.no).

Dette er en anledning til å være med på et stort kirkemusikalsk verk i Levanger og Stiklestad!