18. oktober 2017
Ungdommer på Londontur!

Ungdommer fra Levanger menighet startet påsken med tur til London.

Femten ungdommer fra Levanger menighet startet påsken med en tur til London. Disse ungdommene har gjennom vinteren deltatt på Ungdoms-Alpha i Levanger kirke, og som avslutning ble det tur til London der Alphakonseptet startet. Ungdoms-Alpha er et tilbud for 10.-klassingene, hvor vi møtes i kirken for gode samtaler og enkel undervisning om tro og livet, vi spiser pizza, leker og har det hyggelig.

Vi var i London fra torsdag kveld til mandag kveld. Turen inneholdt både felles aktiviteter og gruppeopplegg. I tillegg til gudstjeneste i Holy Tinity Brompton (der Alpha startet) og Hillsong, musikal, Portobello Road/Notting Hill, og litt vandring for å se kjente ting i London, gjorde vi det som vi måtte ønske, fra fotballkamp til shopping, London Eye og London Dungeon. Vi hadde en fantastisk tur i et sommerlig London.

Vi gleder oss til å starte opp med et nytt Ungdoms-Alpha til høsten for neste års 10.-klasse. Og da blir det ny Londontur!

Tekst: Helga M. P. Nøst