25. september 2017
Drop-in-dåp i Levanger

DROP-IN-DÅP i Levanger kirke 8. oktober.

Søndag 8. oktober fra 12-14 åpner Levanger menighet for at alle som ønsker kan komme til kirka og bli døpt. Man trenger ikke å melde seg på forhånd.

Drop-in-dåp kan være et godt alternativ, f.eks. for udøpte som skal konfirmeres neste år. Drop-in-dåp er noe for alle aldre, både liten og stor.

Dåpskandidaten må ha med kopi av fødselsattesten sin og minst to faddere eller vitner. Faddere må være fylt 15 år og være medlem i Den norske kirke eller andre kristne menigheter som ikke forkaster barnedåpen. Dåpskandidatens foreldre kan ikke være faddere.

Du trenger ikke å pynte deg, bare kom som du er. Det blir en kort samtale med presten og litt papirarbeid. Så går vi over til selve dåpshandlingen, og etterpå inviterer vi deg til en liten dåpsfeiring med kaffe/saft og kake.