25. september 2018
Drop-in dåp

Søndag 22. juli fra kl 13 - 16 blir det på nytt mulighet for drop-in dåp i Stiklestad kirke.

Dåpen har sitt ankerfeste i menighetens gudstjeneste – men det passer aldri for alle. Derfor tilbyr vi også i år «drop-in dåp».

Det er mange forskjellige grunner til at «drop-in dåp» kan være noe for deg! Drop-in dåp er noe for alle aldre; for spedbarn, for unge barn, for ungdommer som skal konfirmeres neste år, for voksne og pensjonister, for alle som ønsker å bli døpt!

Så enkelt er det: Ta med (kopi av) fødselsattesten og minst to faddere/vitner. Disse to kan ikke være foreldre til dåpskandidaten. Faddere må ha fylt 15 år. De må enten være medlem i Den norske kirke eller andre kristne trossamfunn som ikke forkaster barnedåp. Du trenger ikke å bo i Verdal for å benytte deg av tilbudet!

Man behøver ikke å pynte seg – bare kom som du er. Det blir en kort samtale med presten og litt papirarbeid. Etter det finner selve dåpshandlingen sted, og etterpå inviterer vi deg og dere til en liten dåpsfeiring med kaffe/saft og kake!

Velkommen!

Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt: christine.waanders@sikirken.no

Mob. 98 245 343

Neste mulighet for drop-in dåp blir i Levanger kirke 7.10.2018 kl. 11-13.