25. september 2018
Bedre innsyn og utsikt på Stiklestad

Tre monumentale grantrær har blitt fjernet ved Stiklestad kirke. Gjennomføringen krevde spesialkompetanse og tiltrakk seg stor oppmerksomhet.

Sør-Innherad kirkelig fellesråd og Stiklestad sokneråd har lenge hatt et ønske om å fjerne disse trærne. Det har også vært et visst påtrykk fra Stiklestad nasjonale kultursenter om det samme. Nå er jobben gjort etter at firmaet Brødrene Melby helt konkret strippet trærne for alle greiner før de kappet dem ned bit for bit fra toppen.

Her kan du se den spektakulære videoen fra Verdalsbilder som viser trefellingen fra både bakke, tre og luft.