16. november 2018
Fra Vinne til Pretoria

Kantor Wout Bosschaart holder eksamenskonsert i Sør-Afrika sammen med Steinkjer kammerkor.

Torsdag den 4. oktober drar Steinkjer kammerkor på turné til Sør-Afrika og Namibia, hvor de skal holde to konserter.
Den første konserten skal holdes i Pretoria, Sør-Afrika. Dette vil være eksamenskonsert for Wout Bosschaart. Han er kantor i Vuku og Vinne, og de to siste årene har han tatt mastergrad i kordirigering ved University of Pretoria med Rudolf de Beer som veileder.

Den andre konserten er i Windhoek, hovedstaden i Namibia. Her skal kammerkoret delta på et seminar og synge med lokale kor, bl.a. Cota Youth Choir.

Eksamenskonserten blir også framført på Innherred:

Lørdag 22. september kl.18 Vinne kirke
Søndag 23. september kl.18 Steinkjer kirke

Programmet gjenspeiler at det skal være et variert eksamensprogram med musikk fra ulike tidsperioder og stilarter:

•           Lobet den Herrn (J.S. Bach)
            •           Fire salmer (E. Grieg)
            •           Quatre motets pour le temps de Noël (F. Poulenc)
            •           Magnificat (A. Pärt)
            •           Warning to the Rich (T. Jennefelt)
            •           Pål sine hønur (K. Nystedt)
            •           Påls fuge (S. Tveit)
            •           Bruremarsj fra Sørfold (B.-A. Drage)