25. september 2018
Strikk et oransje skjerf

Bli med og strikk et oransje skjerf til Kirkens Bymisjon! Slik kan du bidra til et varmere samfunn.

Det oransje skjerfet er til mennesker som fryser, til mennesker som vil vise sin solidaritet med dem som fryser og som opplever utenforskap, og til mennesker som vil vise sitt ønske om et varmt og inkluderende samfunn.

Oppskriften er enkel: 30 masker og fire garnnøster per skjerf. Strikk rillestrikk - rett frem og tilbake. Skjerfet skal bli ca. 20 cm bredt og 150 cm langt. Selvsagt er det lov å strikke et annet mønster også. Du kan bruke hvilket som helst garn, f. eks. Kirkens Bymisjons garn (finnes i garnbutikker) eller Viking-garn, som selges i de fleste matbutikkene.

Skjerfet skal leveres innen fredag, 12. oktober på følgende plasser: Kirkekontoret på Levanger rådhus, NMS-gjenbruksbutikk i Levanger, kirkekontoret på Frosta, kirkekontoret på Verdal, Coop Åsen og Coop Vuku.

Tirsdag, 16. oktober deles skjerfene ut i hele Innherred, og festes på plasser der alle som vil, kan ta seg et skjerf. Vi håper at mange skal gå med et slikt skjerf denne høsten og vise til hverandre at vi er mindre alene sammen.

Del gjerne bilder av strikking, strikketøy og skjerf på Instagram eller Facebook, bruk hashtag: #oransjeskjerf