21. oktober 2018
Ledig fast 100 % stilling som kirketjener/kirkegårdsarbeider

Det er ledig fast 100 % stilling som kirketjener/kirkegårdsarbeider i Sør-Innherad kirkelige fellesråd. Arbeidet vil i hovedsak foregå i team knyttet til kirkene og gravplassene i Åsen, Ekne, Alstadhaug og Markabygda, men det må også påregnes enkelttjenester ellers i fellesrådsområdet.

Arbeidsoppgaver:

• bidra ved tilrettelegging og gjennomføring av gudstjenester og kirkelige handlinger
  • renhold av kirkebygg
  • stell og annet utearbeid på gravplasser og andre uteanlegg
  • utstikking av grav ved begravelse. (Gravingen gjøres av de tre kommunene gjennom en tjenesteytingsavtale, med bistand fra kirketjener/kirkegårdsarbeider).
  • gjennomføre urnenedsettelser

Kvalifikasjoner:

Relevant fagutdanning/kompetanse vil bl.a. være innen

• tekniske fag
  • kirketjenerskole
  • vaktmester
  • renhold
  • gartneri

Vi søker en person som

• kan kombinere praktisk arbeid med serviceinnstilling overfor publikum
  • kan arbeide selvstendig og målrettet, men også i team med andre
  • kan samarbeide godt med ulike miljøer, faggrupper og frivillige
  • har personlige egenskaper som ryddighet, punktlighet og initiativ
  • har førerkort og kan disponere bil

Den som tilsettes må være medlem i Den norske kirke og det kreves fremlegging av tilfredsstillende politiattest (barneomsorgsattest).
Stillingen medfører arbeid på helg.

For stillingen gjelder:
Lønn etter gjeldende avtaleverk for kirkelig sektor (KAs avtaleområde). Pensjonsordning i KLP. Det er 6 mnd. prøvetid for nytilsatte.

Kontaktperson: Driftsleder Olav Skogen tlf. 95100680

Søknad sendes på e-mail til post@sikirken.no innen 15.10.2018