Jann Karlsen ny fellesrådsleder
23. januar 2020
Jann Karlsen ny fellesrådsleder

Jann Karlsen overtar som ny leder i Sør-Innherad kirkelige fellesråd etter Lasse Sandø.

Det nye fellesrådet konstituerte seg 28. november og valgte der Jann Karlsen til sin nye leder. Jann Karlsen har tidligere vært ansatt i Sør-Innherad kirkelige fellesråd, både som daglig leder i Levanger, administrasjonsjef og også i perioder som konstituert kirkeverge. De siste årene har han vært fylkesekretær for KrF, mens han fra nyttår blir pensjonist. Jann Karlsen er også valgt til leder i Levanger menighetsråd.

Thor Bertil Granum, leder i Stiklestad sokneråd, ble valgt til nestleder i fellesrådet. Leder og nestleder sitter også i fellesrådets arbeidsutvalg (AU). Sverre Skogly fra Frosta ble tredje valgte medlem i AU. I tillegg møter prosten i dette utvalget.