Ledig vikariat som menighetspedagog i 65 % stilling
3. juli 2020
Ledig vikariat som menighetspedagog i 65 % stilling

Det er ledig 65 % vikariat som menighetspedagog i Sør-Innherad kirkelige fellesråd fra 15.08.20 - 30.06.21. Stillingen vil være knyttet til trosopplæring i Alstadhaug, Ekne og Markabygda menigheter.

ARBEIDSOPPGAVER:

• Planlegging og gjennomføring av trosopplæringsarbeid (0 – 18 år) i menighetene i Alstadhaug, Ekne og Markabygda med forankring i eksisterende aktiviteter og vedtatt lokal plan for trosopplæring i menighetene.
  • Rekruttering og veiledning av frivillige medarbeidere

KVALIFIKASJONER:

• Vi ønsker at du har relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå med pedagogikk og kristendom i fagkretsen.
  • Ønskelig med erfaring fra arbeid med barn og unge

PERSONLIGE EGENSKAPER

• Er kontaktskapende og trives sammen med barn og unge
  • Har gode formidlings- og kommunikasjonsevner
  • Kan samarbeide godt med ulike miljøer, faggrupper og frivillige
  • Har evne til å arbeide selvstendig og målrettet, men også i team med andre
  • Er fleksibel med tanke på arbeidstid og har mulighet til å jobbe noen kvelder og helger

VI TILBYR

• Et godt faglig miljø og engasjerte kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn i henhold til avtaleverket for kirkelig sektor (KA)
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger med medlemskap i KLP

Det kreves medlemskap i Den norske kirke, tilfredsstillende politiattest (barneomsorgsattest), og det er ønskelig at den tilsatte kan disponere egen bil. Aktuelle kandidater kan bli innkalt til intervju.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til linjeleder for undervisning Helga Nøst, tlf. 99500677.

Les mer om oss på sikirken.no.

Søknad med CV sendes Sør-Innherad kirkelige fellesråd, e-post: post@sikirken.no.

Søknadsfrist: 6. juli 2020