16. juli 2018
Babysang

NYTT KURS OPPSTART FREDAG 31. AUGUST 2018

KL 10.OO

« Helt i fra jeg lå i mammas mage hadde Gud en plan for meg….»

Mammaer, pappaer og babyer koser seg, de danser rundt i Levanger kirke. «Baby samba» jomer i kirkeveggene mens babyer ler, krabber, ruller, pupper og noen gråter også. På babysang i kirka er det plass til alle, om vi er slitne, trette, eller glade og full av aktivitet. « Du er så fin og jeg bryr meg om deg…» Det er trommer, instrumenter, såpebobler, bølger og til slutt en kaffekopp / saft og hjemmebakst .

Vi vil sende ut invitasjoner til alle babyer i Levanger, Ytterøy og Okkenhaug menighet.

Fredag 31. august 2018 kl 10.00  i Levanger kirke, send meg en sms for påmelding 99500677,eller en e-post helga.nost@sikirken.no

Vi håper vi det igjen vil komme mange barnevogner til Levanger kirke! Du er velkommen med babyen din. I Kirka vil det bli sunget «Lille Petter edderkopp» og « som en hønemor passer sine små» og danset babysamba. Det er tid for kos mens vi synger «jeg kjenner din hud mot min hud». Og det går helt greit og bytte en bleie mens vi synger «når jeg kiler deg på magen», eller gå en tur mellom benkene med et gråtende barn når vi leker «Bom –chicka-bom». Eller gi litt mat under «høyt høyt i et epletre».
Gleder meg til å møte deg og babyen din 31. august 2018. kl 10.00 i Levanger kirke. Her er det plass til alle!

Datoer for babysang HØST 2018 I LEVANGER KIRKE:
FREDAG KL 10-12

31. AUGUST