22. oktober 2017
DIKAIOS

# TALKIETALK, for deg som går på vidregående.

#Er du klar? Nå braker det løs med #talkietalk! Et sted der folk på din egen alder møtes for å ha det sosialt, spise sammen, snakke om tro og tvil, bli bedre kjent med hverandre, seg selv og med Gud.

#kos! Pizza, avslappende, prat, en god plass å være.

#Myanmar og Thailand? En helt annerledes tur, få et annerledes perspektiv på livet. Høstferien 2018 får dere som har vært med på #talikitalk tilbud om å være med til Myanmar og Thailand. Dere betaler turen selv, men vi kan komme med gode forslag og hjelp til hvordan dere kan spare, samle inn, tjene og evt. søke om støtte.

Du trenger ikke å være med på tur for å være med på #talkietalk!

FØRSTE MANDAGEN I HVER MÅNDE. RETT ETTER SKOLEN!

#talkietalk vil holdes i kirke-kjelleren i Levanger kirke,

Kjernetid, pizza og samtale klokka  15.30 – 17.30. Vi tar en vurdering på tidspunkt.

Kirkekjelleren er åpen fra kl 13.00

Alle samlinger starter med pizza. Deretter blir det tema og samtale.

GRATIS! Evt. tur må betales.

Kirkekjelleren i Levanger

OPPSTART, INFO SAMLING: Mandag. 4 september

Pizza serveres kl 15.30

Vi tilpasser tid etter deres behov, skoleslutt ol.

Kirkekjelleren er åpen og varm fra klokka 13.00, en fin plass å være for å prate, slappe av eller gjøre lekser.

Lurer du på noe:

Kontakt: Helga Nøst, tlf. 98245314, helga.nost@sikirken.no