Sør-Innherad kirkelige fellesråd > Unge > Stiklestad/Vera/Vinne/Vuku > 4-5 år > Utdeling av DVD-en Kirkerottene til 5-åringer
3. juli 2020
Kirkerottene

5-åringer inviteres til kirka en etttermiddag for å bli bedre kjent i kirka og med kirkerottene Vesle og Fredo.

I 2020 var kirkerottene 24. februar i Vinne og 2. mars i Vuku. Stiklestad menighet hadde kirkerotter for barn født i tidsrommet 1. januar -30. juni den 9. mars.

For 5 åringer født 1.juli - 31. desember i Stiklestad sokn vil tidspunktet for Kirkerottene bli annonsert senere.

Barna får invitasjon i posten men skulle det ikke komme en inbydelse til ditt barn, eller dere ikke hadde anledning til å komme tidligere i år så er det bare å ta kontakt så er dere hjertelig velkommen til høsten i Verdalsøra kapell.