Leiropplegg konfirmanter 2024


Her finner du mer informasjon om hva de ulike leiroppleggene går ut på.

 

Velg ett av følgende opplegg:

 

Leir på Laberget 6.-8. oktober

Laberget er en klassiker blant leirene. Leirstedet ligger mellom Skogn og Ekne. Vi starter fredag kveld med konsert ved Siri Erland med band. Hun er kjent for sitt «Fix you» Coldplay-cover fra IDOL. Lørdag prøver vi ut de forskjellige aktivitetene som finnes på Laberget. På søndag avslutter vi med selv-laget gudstjeneste. Se mer informasjon på Labergets hjemmeside.

Hvis du ikke vil overnatte på leirstedet, kan du sove hjemme. Da må du hentes og bringes av dine foresatte.

 

KRIK-leir i Stjørdalshallen 12.-15. oktober

I slutten av høstferien drar vi på leir til Stjørdalshallen. Vi sover på luftmadrass på en skole eller en gymsal og er sammen med ca. 450 andre konfirmanter fra Trøndelag. Dette er leiren for deg som liker action og masse folk. Du velger selv en av mange aktiviteter som studentene fra «Kristent Idrettskontakt» (KRIK) tilbyr. Om kvelden står de for underholdningen. Leiren avsluttes med gudstjeneste søndag. Se mer informasjon om konfACTION Trøndelag på KRIKs hjemmesider.

 

Dagstur til Trondheim 27. januar

Hvis du heller vil dra på en dagstur enn på en hel leir, er dette det rette for deg. Vi tar toget til Trondheim og er med på et opplegg for konfirmanter i Nidarosdomen. Etterpå spiser vi pizza, og så er vi hjemme igjen på ettermiddagen. Mer om treffet kan du lese her.

Tilbake