Aldri alene - samlinger for tweens


I vår vil vi for første gang prøve å invitere barn i 5.-7. klasse til fem «Aldri alene»-samlinger på Verdalsøra kapell rett etter skoletid, ca. kl. 13.15-15.00 annenhver mandag fra 15. april til 10. juni. Tilbudet vil være gratis, og vi vil ha enkel servering som f.eks. frukt og kakao.

 

Målsettingen med samlingene er å skape trygge rom der tweens kan kjenne med hele seg at de har en identitet som Guds barn. Det er fokus på fellesskap og relasjoner, og å bygge selvbilde og en trygg hverdagstro på Jesus. Vi tar i bruk enkle og nye metoder for å involvere alle slags typer tweens. Mer informasjon om opplegget kan du finne her.

Promofilm kan dere se her.

Vi er klar over at det først og fremst er barn fra Verdalsøra barneskole som vil ha mulighet til å benytte seg av tilbudet i første omgang, selv om det selvfølgelig er åpent for alle! Etter hvert vil vi prøve med samlinger i nærheten av andre skoler også. Hvis du har et barn som går på en annen skole, men som kanskje kan tenke seg å være med på et sånt opplegg, blir jeg veldig glad hvis du sender meg en mail til JB534@kirken.no. Skriv hvilken skole ditt barn tilhører, og evt. hvilke dager barnet slutter tidligere på skolen, så skal vi se om vi får til noe til høsten også 😊

Påmeldingsskjema til «Aldri alene» med oppstart mandag 15. april finner dere her.

Tilbake