Velkommen som konfirmant 2023
i Åsen menighet!

Konfirmanten
Felter merket med * må alltid fylles ut.

Viktig beskjed angående KRIK: Fyll ut ønsket aktivitet under kommentarfeltet på foresatt 2!

Informasjon om konfirmanten:
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Er det noe vi trenger å vite? For eksempel allergier/intoleranser, behov for tilrettelagt undervisning (skolen kan ikke gi denne informasjonen til kirken) eller andre hensyn.

Foresatt 1
Gjenta e-post:
Foresatt 1 settes automatisk som fakturamottaker. For å sikre riktig mottaker, må foresatt 1 sitt fødselsnummer (11 siffer) føres opp her.
Kan vi oversende konfirmantens navn og konfirmasjonsdato til lokalpressen i forbindelse med kunngjøring av årets konfirmanter?

Foresatt 2
Gjenta e-post:

Gå inn på www.krik.no/konfactiontrondelag for oversikt over aktiviteter. Du får plass på én aktivitet, men vi ønsker at du fører opp tre aktiviteter i prioritert rekkefølge, i tilfelle det er fullt.
Skriv disse her: